АХБОРОТ ХАВФСИЗЛИГИГА ҚАРШИ ЖИНОЯТЛАР ТЕРГОВИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ТАРТИБИ (Ustozlar uchun, 2024)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақола орқали муаллиф ахборот хавфсизлигига қарши жиноятлар терговини ташкил этишни такомиллаштиришни, ахборот хавфсилигига оид халқаро ҳуқуқий ҳужжатларда келтирилган моддаларни, Ўзбекистон Республикаси қонунчилигидан моддаларни кўрсатиб ўтган.