(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Tilshunoslik, filologiya va sotsiolingvistikani o'z ichiga olgan rus tili fani zamonaviy dunyoda madaniyatlararo aloqani osonlashtirish, lingvistik xilma-xillikni saqlashga hissa qo'shish va rus madaniy va tarixiy kontekstlarini tushunishni kuchaytirish orqali hal qiluvchi rol o'ynaydi. Ushbu maqola rus tili fanining turli sohalarda, shu jumladan ta'lim, xalqaro munosabatlar va texnologiyalardagi ahamiyatini o'rganadi.