(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda chet tilini o'rgatishning o'ziga xos xususiyatlariga, shuningdek, ushbu jarayondan kelib chiqadigan afzalliklarga e'tibor qaratiladi. Ushbu keltirilgan ma'lumotlar o'qituvchilar, ota-onalar va ta'lim muassasalari xodimlari uchun foydali bo'ladi.