(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada didaktika haqida, ta’lim jarayonida didaktik o’yinlardan foydalanish, didaktik o’yinlarning tuzulishi, o’tkazilish qoidalari va didaktik o’yinlarning bir nechta turi ko’rsatib o’tilgan.