(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада Республикамиз хўжаликларида паррандаларда салмонеллёзнинг асосий қўзғатувчи тури бўлган S.enteritidisнинг бир неча антибактериал препаратларга сезувчан-лиги ўрганилган ҳамда ин-витро да ўрганилиш асосида юқори сезувчанликни намоён этган препаратларнинг терапевтик самарадорлиги экспериментал сальмонеллёзда ўрганиш натижа- лари баён этилган.