(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annatatsiya: Maqolada sigirlarda tuqqandan keyingi uchraydigan kasalliklarni oldini olishda sutdan chiqarilgan sigirlarni aloxida ajratilib ularga preparatlar yuborilib tug‘ish jarayonini yengil kechishi, tuqqandan keyingi servis davrini qisqartirishda va otalanishni yuqori bo‘lishida preparatlar samarasi keltirilgan.