(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada echkilarning junxo‘rlari - Bovicola caprae ektoparazitlariga nisbatan laboratoriya sharoitida Cypra EC 25 % preparatining insektitsidlik xususiyatlari, suvli emulsiyasining eng minimal va samarali konsentratsiyalari bo‘yicha ma’lumotlar bayon etilgan.