(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada sun’iy suv havzalarida boqilayotgan baliqlar lerneozining kelib chiqish sabablari haqidagi ilmiy manbalar tahlili va qisman amaliy ishlar xulosasi bayon etilgan.