(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ilmiy-tadqiqot ishlari Toshkent viloyatining Ohangaron tumanidagi qo‘ychilikka ixtisoslashgan “Xolto‘raеv Oybеk XM” xo‘jaligidagi otarlarda hamda Qibray tumanidagi aholi qaramogida parvarish qilinayotgan qo‘ylarda olib borildi.