(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur tezisda qo‘y-echkilar brutsellyozi tashxisida teri allergik reaksiyalariga asoslangan serologik tadqiqotlar va usullar borasida XEB tomonidan tasdiqlangan ko‘rsatmalar tahlili bayon qilingan. Bundan tashqari hududiy tashxis markazlarida brutsella qo‘zg‘atuvchilari bilan ishlashda 3-darajali ehtiyot choralariga qat’iy rioya ko‘rilishi bo‘yicha majburiy ko‘rsatmalar keltirilgan.