(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada veterinariya ilmiy tadqiqot institutida oxirgi besh yilda amalga oshirilgan ilmiy tadqiqot ishlarining natijalari, olimlar tomonidan yaratilgan ilmiy innovatsion ishlanmalar, tavsiyalar, patentlar, qo‘llanma va yo‘riqnomalar chop etilganligi yoritilgan.