(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlangʻich taʼlimda axborot kommunikatsion texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari, boshlangʻich sinf darslarida ilgʻor pedagogik texnologiyalar asosida tashkil etish, axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan oqilona foydalanishga oʻrgatish, taʼlim jarayonida zamonaviy aloqa va axborot texnologiyalari tizimini keng koʻlamda rivojlantirish toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.