(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻqituvchilar, ta’lim rahbarlari va olimlar pedagogik taktning muhimligini osongina tan olishsa-da, bir nechta tayyorgarlikdan oldingi yoki malaka oshirish dasturlari ushbu muhim oʻqituvchi sifatini rivojlantirishga aniq e’tibor berishga qaratilgan. Xususan, oʻqituvchilarning sezgini qanday qabul qilishini va uning oʻqituvchining pedagogik taktikasidagi rolini oʻrganish uchun ma’lumotlar toʻplangan.