(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Hozirgi globallashuv deb nomlanayotgan davrda inson ko’proq ijtimoiy tarmoqlarga vaqt sarflashi odat tusiga aylandi .Bu bir qaraganda odatiy holatdek tuyulsada aslida juda ham o’ylashga va fikr yuritishimiz kerak bo’lgan holat va muammodir. Ruhshunoslarning ma’lumotlariga qaraganda, yoshlarda buzg’unchi, destruktiv g’oyalarga qarshi mafkuraviy Immunitet to’la shakllanmagani uchun o’qigan yoki ko’rgan ma’lumotlariga tez ishonishadi. Bunday hollarda yoshlarning ma’naviyatiga, ruhiyatiga salbiy ta’sir ko’rsatishi ko’rinib turgan va isbot talab qilmaydigan haqiqatdir.