(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada yengil sanoatning eng tez rivojlanuvchi va yuqori samaradorlikka ega bo‘lgan tarmoqlaridan biri trikataj sanoati ekanligi, Bolalar kiyimini modellashtirishda to‘g’ri tanlangan gazlamaning ahamiyati katta ekanligi, Trikotaj matolaridan tikilgan kiyimni kiyib yurish qulay, ergonamik talablarga javob beradi. Ularning issiqni saqlab qolishi va gigienik xususiyatlari, havo o‘tkazuvchanligi juda yaxshiligi xamda kiyim yurgan bolani xarakatlari xalaqt bermaydi, charchatmaydi.