(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mustaqillik yillarida lug‘atshunos olimlar tomonidan yaratilgan lug‘atlar hamda shu lug‘atlarning tuzilishi haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan. Ularning o‘zbek leksikografiyasidagi ahamiyati yoritilgan.