(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур тадқиқот ишида корхоналарнинг асосий даромад келтирувчи операцион фаолияти таҳлилининг зарурлиги, таҳлил натижасида олинган натижаларнинг фаолият самарадорлиги ҳамда соҳа ривожи учун қўллашнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган.