(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur tadqiqot ishida korxonalar faoliyatini rivojlantirishda iqtisodiy resurslar bilan taʼminlanganlik va ulardan samarali foydalanish tahlilining mazmuni va muhim jihatlari yoritilgan.