(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Тижорат банкларида кредит портфелини аудит қилишнинг зарурлиги, аудит дастурларини ишлаб чиқиш, маммоли кредитларни бартараф этишда аудитнинг муҳимлиги акс эттирилган, муаммоли кредитлар, ва уларни бартараф этиш, аудитнинг ролини ошириш усуллари ёритилган.