(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада Ўзбекистонда валюта операцияларини амалга ошириш механизмларини такомиллаштириш билан боғлиқ бўлган долзарб муаммолар ва уларни бартараф этиш йўллари ёритилган. Шунингдек, мақолада жаҳон валюта бозорларида, Ўзбекистон ички валюта бозори ва тижорат банкларида ҳамда Ўзбекистон валюта биржасида валюта операцияларини амалга оширишнинг амалдаги ҳолати таҳлили ва мавжуд муаммолар ўз аксини топган.