(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнингиқтисодий фаолият юритиши натижасида юзага келадиган кредит ва қарзмаблағлари билан боғлиқ иқтисодий муносабатларнинг моҳияти ва аҳамиятиочиб берилган.