(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу тезисда консолидациялашган молиявийҳисоботларни тузишнинг бугунги кундаги аҳамияти, вазифалари,консолидациялашган молиявий ҳисоботни тузувчи хўжалик юритувчисубъектлар ва ҳисобот шакллари ҳақидаги фикрлар ёритилган.