(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу мақолада кредитлаш ташкилотларинингмикрокредитлаш жараёнлари, уларнинг жорий ва истиқболдагиривожланишининг тенденциялари, таҳлилий хулосалари, амалий ечимларитакомиллаштиришнинг муҳим таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.