(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada bugungi global sharoitda mamlakatimizdabuxgalteriya hisobining ilmiy maqomi va mazmuni rivojlanishda boshqaruv hisobiniyuritishning yangi shakllari va relevant axborot hosil qilish vositalari va unitakomillashtirishning muhim taklif, tavsiyalari beriladi.