(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Давлат тиббиёт ташкилотлари ходимларининг фаолияти самарадорлигини ошириш, юқори самарали меҳнатга интилиши учун муносиб шарт-шароитлар яратиш, уларнинг ўз касбий даражасини ошириб боришдан манфаатдорлигини таъминлаш муҳим ҳисобланади. Мазкур тезисда давлат тиббиёт ташкилотларининг моддий рағбатлантириш ва ривожлантириш жамғармаси маблағлари ҳисобидан ходимларни моддий рағбатлантиришнинг янги тартиби ҳамда унинг бухгалтерия ҳисобини юритиш, ҳисоботини тузиш тартиби тадқиқ этилган.