(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
O‘zbekiston Respublikasining xalqaro reytinglardagi o‘rnini xolis vahaqqoniy baholashni ta’minlash bo‘yicha aniq maqsadga yo‘naltirilgan ishlaramalga oshirilmoqda. “...mamlakatda tegishli yo‘nalishlar bo‘yicha milliyreytinglarni yuritishga yordam beradigan, amalga oshirilayotgan islohotlarningxalqaro mezonlar va standartlarga muvofiqligini baholashning yaxlit tizimimavjud emas”[1].