(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Дунёда мавжуд мамлакатларнинг барчаси ўз аҳолисини ижтимоийҳимоя қилиш учун ижтимоий суғурта тизимининг шаклланиши варивожланиш босқичларини турлича босиб ўтмоқда1, лекин, ушбутизимнинг ривожланишга қўйилган талаблари бир хиллиги билануларнинг юзага келадиган муаммолари ва ҳал этиш ёндошувлари турлидаражадалиги билан фарқланади.