(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada respublikamizada milliy hunarmandchiliknirivojlantirish bo’yicha olib borilayotgan islohatlar, muammolar va ulargayechimlar izlash borasida fikrlar bildirilgan.