(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada innovatsion faoliyatning mamlakatiqtisodiyoti rivojlanishidagi ahamiyati, uning mazmuni amaliyotga tadbiq etishjarayonlari o‘rganilgan. Shuningdek xorijiy mamlakatlarida innovatsioniqtisodiyotning o‘rni, jahon hamjamiyati iqtisodiyotida innovatsiyalarningulushi ko‘rib tahlil qilingan.