(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнингтовар-моддий захираларини молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлариасосида баҳолаш ҳамда ҳисобини юритиш бўйича таклиф ва тавсияларишлаб чиқилган. Шунингдек, товар-моддий захираларнинг ўзига хосхусусиятлари ҳамда молиявий ҳисоботларда уларни акс эттиришмасалалари ёритиб берилган.