(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu tadqiqotda tijorat banklari tomonidan taqdimetilayotgan kreditlarning foiz stavkalariga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan.Kredit foizlariga nafaqat bank ichki siyosati bilan bog’liq omillar, balkimamlakat iqtisodiyoti va siyosati bilan bog’liq omillar ham ta’sir ko’rsatadi.