(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Xo‘jalik yurituvchi sub’yektlar faoliyatini iqtisodiy tahlilini amalgaoshirishda raqamli texnologiyalar asosida ma’lumotlarni o‘rganish va tahlilqilishga o‘tish dolzarb muammolardan biri sifatida kun tartibiga chiqarilganigako’p vaqt bo’lgani yo’q.