(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada byudjet tashkilotlarida qurilish-ta’mirlashxarajatlarini amalga oshirish va ularni moliyalashtirishning zarurligi, asoslaribayon qilingan. Byudjet tashkilotlarida qurilish-ta’mirlash xarajatlarini amalgaoshirish va ularni moliyalashtirishning hozirgi holati tadqiq etilgan. Qurilishta’mirlash xarajatlari va ularni moliyalashtirish bilan bog‘liq me’yoriyhujjatlarni takomillashtirish bo‘yicha takliflar berilgan.