(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Iqtisodiyotda amalga oshirilayotgan islohotlar professionaliqtisodchi-mutaxassislarni tayyorlash sohasida hal etilishi zarur bo’lganvazifalarni ham yuzaga chiqarmoqda. Bunda iqtisodiy tahlil fanini o’qitishbakalavriat va magistratura bitiruvchilari bilim, malaka va ko’nikmalarinito’laqonli bo’lishida asosiy o’rinlardan birini egallashi amaliyotdatasdiqlanmoqda. Mazkur ishda mutaxassislarni tayyorlash yo‘nalishlari kesimidafanni o’rganishning xususiyatlari ko’rib chiqilgan.