(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich taʼlim tizimida zamonaviy oʻqitish usullaridan foydalanish, taʼlim samaradorligini oshirishda axborot texnologiyalarning ahamiyat va boshlangʻich sinf oʻquvchilarida zamonaviy axborot texnologiyalarini qoʻllash, boshlangʻich sinf oʻquvchilarini oʻqitishda zamonaviy innovatsion metodlardan foydalanish toʻgʻrisida batafsil bayon qilingan.