(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu uslubiy qo’llanmada kelajak avlodni jismoniy va ma’naviy barkamol qilib tarbiyalashda jismoniy tarbiya, sport va boshqa omillardan foydalanish, ularni davr talablari asosida tashkil qilish yo’llari o’z aksini topgan. Jismoniy tarbiya va sport turlari, jumladan, futbol, voleybol, qo’l to’pi va basketbol bilan ommaviy ravishda shug’ullanish o’quvchi yoshlarning kundalik ehtiyojiga aylanib bormoqda.