(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlangʻich taʼlimga zamonaviy yondashuvlarning oʻziga xos xususiyatlari, taʼlim jarayonining shakllanishi bosqichma-bosqich amalga oshiriladigan sifatli natijalarga olib keladigan islohotlar, umumiy oʻrta taʼlimning ilk boʻgʻini hisoblangan boshlangʻich taʼlim toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.