(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar orqali tasviriy san`at darslarini tashkil qilish usullari, pedagogikadagi yangilanish jarayonlarini ta’lim amaliyotiga tatbiq etish va maktabda tasviriy sanʼatni oʻqitishda pedagogik texnologiya masalasi haqida toʻliq bayon etilgan.