(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarining ijodiy qobiliyatini rivojlantirishning ijtimoiy psixologik xususiyatlari, didaktik usul va metodalrdan foydalanish haqida ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.