(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada geografiya fanini o’qitish va undagi metodik jihatdan olib boriladigan jarayonlar aytib o’tilgan. Darslarni mazmunli olib boorish unda o’qituvchining tutadigan o’rni haqida fikrlar berilgan. O’qituvchining qo’llayotgan metodining darsga mosligi hamda ta’lim sifatiga ta’sir etuvchi omillar keltirilgan.