(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada matematika fani o`qitish metodikasi o`quvchilarga muammoli ta’lim uslubini 9-11-sinf o`quvchilarga qanday qo`llash yoritilgan. Zamonaviy uslublar orqali matematika fanini o`qitishning qiyinchiliklari va boshqa fanlarga matematikaning bog`liqligi eslatib o`tilgan.