(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Дидактик муҳандислик икки томонлама хусусиятга эга: у ўқув фаолиятининг ҳам маҳсулоти, ҳам жараёнидир. Бу дидактик таҳлил ва ишлаб чиқиш маҳсули, шунингдек, лойиҳалаштирилган ўқув маҳсулотини ўқув муҳитига жорий этиш жараёнидир