(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stressli vaziyatlarda o‘smirlarda himoya mexanizmlari, koping xulq-atvorning namoyon bo‘lishi sohasida olib borilgan izlanishlar asosida to‘plangan ma’lumotlarga tayangan holda ilmiy mushohada yuritilgan bo‘lib, asosan xorij psixolog olimlarining bu boradagi psixologik qarashlari o‘rtasidagi aloqadorlik tahlil qilinadi.