(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bir tildan ikkinchi tilga tarjima jarayonidagi lingvistik o‘zgarishlar tadqiq etilgan. o’rganilgan. Kompyuter va kompyuter texnologiyasida qilinayotgan yangiliklar tilga juda ham ko‘p yangi so‘zlarni olib kirayotganligi o’rganilgan.