(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kitobni jamiyatda komil shaxsni shakllantirishdagi axamiyati, barcha bunyodkorlik, yaratuvchilik va aql-idrokning, ilmu donishning asosi, hayotni yaratuvchi murabbiy ekanligi haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, kitobning ijtimoiy-psixologik xususiyatlariga to’xtalib o’tiladi. Kitob va kitobat ishining tarixiy jarayonlari va hozirgi kunda kutubxonachilik ishida erishilgan yutuqlar, elektron kitoblar to’g’risida ma’lumot beriladi.