(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada bolalarning o’ziga yuqori baho berishlarini rivojlantirishda ota-onalarga tavsiyalar o’rin olgan. Shuningdek, o’z-o’zini hurmat qilish, o’z-o’zini hurmat qilishni rivojlantirish, o’z-o’zini hurmat qilishni yaxshilash yo'llari, ularni tashvishga soladigan omillar va o’z-o’zini hurmat qilish usullari haqida umumiy fikr va takliflar berilgan. Наr tomonlama yetuk, barkamol shaxsni tarbiyalash hozirgi kun ta’lim tizimi oldidagi dolzarb vazifalardan biridir. Shu boisdan bolalarning psixologik hamda fiziologik holatiga har vaqt e’tiborli bo’lish tarbiyachilar, pedagoglar, psixologlar va ota-onalar uchun muhim ahamiyatga ega.