(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Maqolada bugungi kunda аеrоkоsmik mеtоd yоrdаmidа mеliоrаtiv mоnitоring qilish vа kаrtаsini ishlаb chiqishning texnik jihatlari, afzalliklari va kamchiliklari ko`rsatib o`tilgan.