(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Maqolada Dala tadqiqot natijalarini geoma’lumotlar bazasiga integratsiyalashdan foydalanishning texnik jihatlari, afzalliklari va kamchiliklari ko`rsatib o`tilgan.