(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim va tarbiya jarayonida musiqa ta’limining o‘rni, yoshlar ma’naviyatini yuksaltirish va ularning bo‘sh vaqtini mazmunli tashkil etishdagi fanning ahamiyati 5 muhim tashabbus doirasida yoritib berilgan. Umumta’lim maktablarida musiqa fani darslarini tashkil etishdagi zamonaviy yondashuvlar haqida ayrim mulohazalar bildirilgan.