(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada xalqimizning kitobga bo’lgan mehrini oshirish, mutolaa madaniyatini shakllantirish va buning uchun davlatimizda yaratilayotgan sharoitlar va imkoniyatlar haqida so’z boradi.